Vill du spendera en vecka i natursköna områden? Är du öppen för att träffa scouter från olika kårer och länder? Är du ansvarstagande och brinner för service? Bli funktionär nästa sommar du också!

Kragenäs tar årligen emot flera hundra gäster till lägerområdet som med sina vackra omgivningar är något utöver det vanliga. För att kunna erbjuda Sveriges bästa läger och skapa upplevelser som blir minnen för livet läggs stor vikt vid gott bemötande och tydlig organisation.

Nu söker vi dig som vill vara en del av vår servicefunktion under en eller flera veckor nästa sommar. Med dig i arbetet har du kragenäsare, ungdomar som hjälper till med sysslor under den tid gäster är på plats, samt en platsansvarig som arbetsleder och stöttar dig under ditt engagemang. Tillsammans säkerställer ni ett rent och tryggt lägerområde.

Mat och övernattning bekostas helt av Kragenäs och självklart är du välkommen att använda alla faciliteter som erbjuds på möjligheternas mötesplats under din vistelse! Boendet finns i Pannbergsstugan, ett havsnära hus med plats för både dig och din familj.

Låter det lockande? Fråga gärna om du har några frågor du vill ha svar på och anmäl dig i intresseanmälningsformuläret i vänsterspalten om du är intresserad!