Specialveckor 2018 21 juli – 5 augusti

Lördag vecka 29 till och med söndag vecka 31 (21 juli – 5 augusti) är det specialveckor på Kragenäs! Kom de datumen som passar just dig och din grupp. Desto fler grupper som besöker Kragenäs samtidigt, ju roligare blir upplevelsen. Dessutom skapar det en storlägerkänsla och öppnar upp för nya vänskapsband på möjligheternas mötesplats!

Under Kragenäs specialveckor erbjuds ett antal funktionärsledda programpass där ni som kår bara behöver anmäla er i förväg, resten ordnar Kragenäs! Vad sägs till exempel om ett gemensamt lägerbål tillsammans med övriga gäster på området eller ett disko för upptäckarscouter? Dessutom erbjuds fullständig matservice, där du och din grupp bara behöver hämta ut och tillaga råvaror med färdiga recept från Kragenäs. Under 2018 kostar det här helhetskonceptet 150 kr per person och natt, då ingår allt förutom eventuell kanot-, kajakhyra samt dyrare hantverksmateriel.

Anmälan till Kragenäs specialveckor är öppen fram till och med 30:e april, men för att Kragenäs ska kunna förberedas så bra som möjligt inför specialveckorna så ombes du att anmäla dig och din grupps deltagande så snart som möjligt! Anmälan gör du här!