Kragenäsvärd 2017

Kragenäs tar årligen emot flera hundra gäster till lägerområdet som med sin vackra omgivningar är något utöver det vanliga. För att kunna erbjuda Sveriges bästa läger och skapa upplevelser som blir minnen för livet vill vi ge våra gäster ett gott bemötande och bra service.

Nu söker vi dig som vill och kan vara Kragenäsvärd under vecka 33. Att vara Kragenäsvärd innebär att ge service till områdets gäster i form av att svara på frågor, lämna ut programmaterial, erbjuda kiosköppettider, hålla rent och på andra sätt bidra till en positiv helhetsupplevelse för gästerna på området. Man kan med fördel vara två som delar på uppdraget eller ta med sin familj.

Mat, resa till och från göteborgsområdet samt övernattning bekostas av Kragenäs och självklart är du välkommen att använda alla faciliteter som erbjuds på möjligheternas mötesplats under din vistelse! Boendet finns i Pannbergsstugan, ett havsnära hus på området och i huset finns ett sovrum med två våningssängar samt sovloft med madrasser. Dessutom har du tillgång till ett fullt utrustat kök samt tvätt- och diskmaskin.

Låter det lockande? Fråga gärna om du har några frågor du vill ha svar på och ansök här om du är intresserad! För dig som är nyfiken men inte har varit värd tidigare rekommenderar vi att du besöker området under en dag och får en genomgång av anläggningen. Alla kan vara Kragenäsvärd!