Kragenäsare

Upplev ett riktigt äventyr nästa sommar och träffa scouter från olika kårer och länder! Gör som många andra utmanare och roverscouter: åk med till Kragenäs som kragenäsare!

Just nu söker vi dig som är 15-25 år och vill spendera 1-2 veckor under sommaren på Kragenäs för att skapa lägerupplevelser utöver det vanliga! Under din tid på området kommer du, tillsammans med andra kragenäsare, hjälpa till med driften av anläggningen för Kragenäs gäster. Tillsammans genomför ni programaktiviteter, bemannar våra servicefaciliteter, håller lägerområdet rent och är Kragenäs ansikte utåt.

På din lediga tid finns det gott om aktiviteter för dig och dina nya vänner! Kanske paddling i kvällssolen? En grillkväll vid havet? Eller vad sägs om ett bad i den vedeldade badtunnan? Sommarens roligaste jobb är allt annat än tråkigt! Sover gör ni på loft, maten lagas tillsammans och självklart ersätts du för både dit- och hemresa (gäller från Göteborg med omnejd). Förutom minnen för livet får alla kragenäsare 100 kr/dag som ersättning för utfört arbete.

Upplev möjligheternas mötesplats tillsammans med gamla och nya kompisar! Hör av dig redan idag via med en intresseanmälan i anmälningsformuläret och om du har några frågor så går det alltid bra att skicka in en fråga!

Kragenäsare